ΤΟ serifosrent.gr προσφέρει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Αφού επιλέξετε τον τύπο της πιστωτικής σας κάρτας, θα συνδεθείτε στον ασφαλή διακομιστή πληρωμών μας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας.

Η πληρωμή είναι ασφαλής μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών του τραπεζικού μας συνεργάτη, ALPHA BANK. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαβιβάζονται τραπεζικές πληροφορίες μέσω της ιστοσελίδας serifosrent.gr. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απολύτως ασφαλής. Η παραγγελία σας θα καταγραφεί και θα επιβεβαιωθεί με την αποδοχή της πληρωμής από την τράπεζα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

All payments made using the card are processed through the electronic payment platform of “Nexi e-Commerce” of Nexi Payments Greece S.A. and uses TLS 1.2 encryption protocol encryption with 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Encryption is a way of coding the information until it reaches its recipient, who will be able to decode it using the appropriate key.